Nume de familie BorgmanPentru a ști mai multe despre numele de familie Borgman este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Borgman este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Borgman.

Cel mai bun nume de familie Borgman din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Borgman, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Borgman este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Borgman

Vizualizare hartă a numelui de familie Borgman

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Borgman din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Borgman, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Borgman pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Borgman, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Borgman. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Borgman este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Borgman din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (3596)
 2. Olanda Olanda (901)
 3. Suedia Suedia (385)
 4. Finlanda Finlanda (206)
 5. Germania Germania (50)
 6. Canada Canada (45)
 7. Brazilia Brazilia (32)
 8. Anglia Anglia (29)
 9. Thailanda Thailanda (19)
 10. Noua Zeelandă Noua Zeelandă (18)
 11. Polonia Polonia (18)
 12. Australia Australia (15)
 13. Africa de Sud Africa de Sud (9)
 14. Venezuela Venezuela (6)
 15. Belgia Belgia (6)
 16. Elveția Elveția (4)
 17. Norvegia Norvegia (4)
 18. Rusia Rusia (4)
 19. Israel Israel (3)
 20. Danemarca Danemarca (2)
 21. Spania Spania (2)
 22. Franța Franța (2)
 23. Liban Liban (2)
 24. Turcia Turcia (1)
 25. Taiwan Taiwan (1)
 26. Tanzania Tanzania (1)
 27. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (1)
 28. Argentina Argentina (1)
 29. Austria Austria (1)
 30. Vietnam Vietnam (1)
 31. Algeria Algeria (1)
 32. Estonia Estonia (1)
 33. Guernsey Guernsey (1)
 34. Irlanda Irlanda (1)
 35. Mauritania Mauritania (1)
 36. Malaezia Malaezia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Borgman de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Borgman pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Borgman este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Borgman este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Borgman a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Borgman ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Borgman.

Nu toate numele de familie similare cu numele Borgman au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Borgman care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Borgman ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Borgman, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Borgman și unele dintre numele de familie similare cu Borgman ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Borgman, dând naștere unui nou nume de familie Borgman diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Bargman
 2. Bergman
 3. Borgan
 4. Borgmann
 5. Borkman
 6. Burgman
 7. Bargan
 8. Bargmann
 9. Barkman
 10. Bergan
 11. Bergeman
 12. Bergmann
 13. Bergmans
 14. Bergsman
 15. Berkman
 16. Birkman
 17. Borcan
 18. Borckman
 19. Borgana
 20. Borgani
 21. Borgen
 22. Borgna
 23. Borgon
 24. Borsan
 25. Bragman
 26. Bregman
 27. Brigman
 28. Brugman
 29. Burgan
 30. Burgian
 31. Burkman
 32. Borgiani
 33. Borgin
 34. Bergmane
 35. Borjan
 36. Borozan
 37. Borgiano
 38. Burguan
 39. Borgson
 40. Baragan