Nume de familie AbdisPentru a ști mai multe despre numele de familie Abdis este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Abdis este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Abdis.

Cel mai bun nume de familie Abdis din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Abdis, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Abdis este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Abdis

Vizualizare hartă a numelui de familie Abdis

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Abdis din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Abdis, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Abdis pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Abdis, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Abdis. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Abdis este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Abdis din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (38)
 2. Indonezia Indonezia (17)
 3. Niger Niger (17)
 4. Camerun Camerun (2)
 5. Filipine Filipine (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Anglia Anglia (1)
 8. India India (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Abdis de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Abdis pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Abdis este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Abdis este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Abdis a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Diferențierea între numele de familie Abdis și unele dintre numele de familie similare cu Abdis ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Abdis, dând naștere unui nou nume de familie Abdis diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Abdus
 2. Abdias
 3. Abdes
 4. Abades
 5. Abadias
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Avdic
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Aftis
 14. Abdiaj
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Abats
 18. Abadez
 19. Abitz
 20. Aboites
 21. Aubets
 22. Avdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdagic
 26. Abetz
 27. Abudoj
 28. Avtzis
 29. Avdiaj
 30. Aftiss
 31. Abbots
 32. Abbotts
 33. Abdeslam
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Avetik
 39. Abdeslem
 40. Abidjan