Nume de familie AbatucciPentru a ști mai multe despre numele de familie Abatucci este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Abatucci este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Abatucci.

Cel mai bun nume de familie Abatucci din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Abatucci, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Abatucci este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Abatucci

Vizualizare hartă a numelui de familie Abatucci

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Abatucci din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Abatucci, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Abatucci pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Abatucci, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Abatucci. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Abatucci este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Abatucci din lume

 1. Franța Franța (27)
 2. Italia Italia (8)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Abatucci de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Abatucci pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Abatucci este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Abatucci este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Abatucci a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Abatucci. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Abatucci a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Abatucci ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Abatucci.

Nu toate numele de familie similare cu numele Abatucci au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Abatucci care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Abatucci ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Abatucci, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Abatucci și unele dintre numele de familie similare cu Abatucci ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Abatucci, dând naștere unui nou nume de familie Abatucci diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Abbatucci
 2. Abatcha
 3. Abatecola
 4. Abdoussi
 5. Abtouche
 6. Abats
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Abitz
 13. Abts
 14. Apetche
 15. Abetxuko
 16. Aptecar
 17. Abudas
 18. Abdiji
 19. Abdagic
 20. Abadjian
 21. Abbiatico
 22. Abetz
 23. Afatchao
 24. Abudoj
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Aboites
 33. Aboitiz
 34. Aboytes
 35. Apitz
 36. Apodaca
 37. Aptaker
 38. Aptekar
 39. Aubets
 40. Avdic