Nume de familie ZholdoshovaPentru a ști mai multe despre numele de familie Zholdoshova este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Zholdoshova este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Zholdoshova.

Cel mai bun nume de familie Zholdoshova din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Zholdoshova, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Zholdoshova este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Zholdoshova

Vizualizare hartă a numelui de familie Zholdoshova

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Zholdoshova din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Zholdoshova, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Zholdoshova pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Zholdoshova, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Zholdoshova. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Zholdoshova este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Zholdoshova din lume

 1. Kârgâzstan Kârgâzstan (5146)
 2. Rusia Rusia (66)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 4. Brazilia Brazilia (1)
 5. Kazahstan Kazahstan (1)
 6. Suedia Suedia (1)
 7. Turcia Turcia (1)
 8. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Zholdoshova de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Zholdoshova pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Zholdoshova este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Zholdoshova este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Zholdoshova ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Zholdoshova, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Zholdoshova și unele dintre numele de familie similare cu Zholdoshova ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Zholdoshova, dând naștere unui nou nume de familie Zholdoshova diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Zholdosheva
 2. Zholdoshov
 3. Zholdoshev
 4. Zholdoshbek
 5. Zholdoshbaeva
 6. Zholdasov
 7. Zholdoshbaev
 8. Zoldos
 9. Zsoldos
 10. Zholdas
 11. Zheltikova
 12. Zlatkova
 13. Zeldes
 14. Zheltukhin
 15. Zlatkov
 16. Zoldak
 17. Zoltowski
 18. Zoldyck
 19. Zoldik
 20. Zolotaiko
 21. Zaldegui
 22. Zalduegui
 23. Zaloudek
 24. Zaltsman
 25. Zeltser
 26. Zlotek
 27. Zlotkowski
 28. Zoladz
 29. Zoltak
 30. Zoltek
 31. Zalduegi
 32. Zialtzeta
 33. Zaldegi
 34. Zlatko
 35. Zlatka
 36. Zildzic
 37. Zeltzer
 38. Zlatkin
 39. Zulategui
 40. Zelaitxiki