Nume de familie WearingPentru a ști mai multe despre numele de familie Wearing este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Wearing este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Wearing.

Cel mai bun nume de familie Wearing din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Wearing, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Wearing este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Wearing

Vizualizare hartă a numelui de familie Wearing

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Wearing din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Wearing, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Wearing pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Wearing, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Wearing. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Wearing este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Wearing din lume

 1. Anglia Anglia (1349)
 2. Africa de Sud Africa de Sud (906)
 3. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (734)
 4. Australia Australia (363)
 5. Noua Zeelandă Noua Zeelandă (174)
 6. Canada Canada (150)
 7. Iran Iran (99)
 8. Scoția Scoția (65)
 9. Țara Galilor Țara Galilor (33)
 10. Insulele Cook Insulele Cook (6)
 11. Botswana Botswana (4)
 12. Norvegia Norvegia (3)
 13. Suedia Suedia (3)
 14. Franța Franța (2)
 15. Hong Kong Hong Kong (2)
 16. Austria Austria (1)
 17. Belgia Belgia (1)
 18. Bahrain Bahrain (1)
 19. Danemarca Danemarca (1)
 20. Republica Dominicană Republica Dominicană (1)
 21. Spania Spania (1)
 22. Irlanda de Nord Irlanda de Nord (1)
 23. Guernsey Guernsey (1)
 24. Kazahstan Kazahstan (1)
 25. Olanda Olanda (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Portugalia Portugalia (1)
 28. Sudan Sudan (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Wearing de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Wearing pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Wearing este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Wearing este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Diferențierea între numele de familie Wearing și unele dintre numele de familie similare cu Wearing ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Wearing, dând naștere unui nou nume de familie Wearing diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Waring
 2. Wehring
 3. Werring
 4. Wering
 5. Wareing
 6. Waringa
 7. Waringe
 8. Warings
 9. Warring
 10. Wehrung
 11. Wiering
 12. Wring
 13. Weirong
 14. Warong
 15. Waringo
 16. Warns
 17. Warringa
 18. Wernig
 19. Wernsing
 20. Wernz
 21. Wieringa
 22. Worung
 23. Waranga
 24. Warrink
 25. Werinos
 26. Werens
 27. Wrong
 28. Wringe
 29. Waranch
 30. Warington
 31. Warmka
 32. Warmke
 33. Warmus
 34. Warnes
 35. Warnez
 36. Warnick
 37. Warnke
 38. Warnus
 39. Warrens
 40. Warunek