Nume de familie Van dykePentru a ști mai multe despre numele de familie Van dyke este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Van dyke este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Van dyke.

Cel mai bun nume de familie Van dyke din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Van dyke, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Van dyke este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Van dyke

Vizualizare hartă a numelui de familie Van dyke

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Van dyke din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Van dyke, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Van dyke pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Van dyke, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Van dyke. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Van dyke este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Van dyke din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (4413)
 2. Canada Canada (550)
 3. Australia Australia (420)
 4. Anglia Anglia (79)
 5. Olanda Olanda (64)
 6. Africa de Sud Africa de Sud (28)
 7. Brazilia Brazilia (25)
 8. Elveția Elveția (17)
 9. Noua Zeelandă Noua Zeelandă (12)
 10. Belgia Belgia (10)
 11. Thailanda Thailanda (9)
 12. Filipine Filipine (7)
 13. Bahamas Bahamas (5)
 14. Franța Franța (4)
 15. Suedia Suedia (3)
 16. Germania Germania (3)
 17. Mexic Mexic (3)
 18. Spania Spania (2)
 19. Scoția Scoția (2)
 20. Hong Kong Hong Kong (2)
 21. Honduras Honduras (2)
 22. Italia Italia (2)
 23. Coreea de Sud Coreea de Sud (2)
 24. Malaezia Malaezia (1)
 25. Norvegia Norvegia (1)
 26. Panama Panama (1)
 27. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (1)
 28. Armenia Armenia (1)
 29. Argentina Argentina (1)
 30. Singapore Singapore (1)
 31. Suriname Suriname (1)
 32. Insulele Virgine americane Insulele Virgine americane (1)
 33. Irlanda de Nord Irlanda de Nord (1)
 34. Grecia Grecia (1)
 35. Guam Guam (1)
 36. Croația Croația (1)
 37. Ungaria Ungaria (1)
 38. Irlanda Irlanda (1)
 39. India India (1)
 40. Japonia Japonia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Van dyke de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Van dyke pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Van dyke este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Van dyke este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Van dyke a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Van dyke. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Van dyke a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Van dyke ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Van dyke.

Nu toate numele de familie similare cu numele Van dyke au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Van dyke care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Van dyke ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Van dyke, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Van dyke și unele dintre numele de familie similare cu Van dyke ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Van dyke, dând naștere unui nou nume de familie Van dyke diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Vandyke
 2. Van dycke
 3. Van dyk
 4. Vandike
 5. Vandyk
 6. Vandyken
 7. Van odyk
 8. Van dijke
 9. Van dyck
 10. Van-dyck
 11. Vandyck
 12. Vandise
 13. Van tok
 14. Van dijken
 15. Van dijk
 16. Van dick
 17. Van deyck
 18. Van-dijk
 19. Vandekop
 20. Vandijk
 21. Vandusen
 22. Vanduser
 23. Vanduzee
 24. Vanduzer
 25. Van dessel
 26. Van dijck
 27. Ventzke
 28. Van dijkum
 29. Van de heg
 30. Van de sype
 31. Vandes
 32. Van duijn
 33. Ventyk
 34. Van deijk
 35. Vandecar
 36. Vandeest
 37. Vandekamp
 38. Vandekieft
 39. Vandekrol
 40. Vandeusen