Nume de familie ValdajosPentru a ști mai multe despre numele de familie Valdajos este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Valdajos este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Valdajos.

Cel mai bun nume de familie Valdajos din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Valdajos, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Valdajos este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Valdajos

Vizualizare hartă a numelui de familie Valdajos

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Valdajos din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Valdajos, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Valdajos pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Valdajos, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Valdajos. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Valdajos este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Valdajos din lume

 1. Spania Spania (91)
 2. Franța Franța (9)
 3. Chile Chile (6)
 4. Germania Germania (1)
 5. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Valdajos de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Valdajos pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Valdajos este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Valdajos este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

 1. Valdazo
 2. Valdeos
 3. Valdas
 4. Valdakis
 5. Valades
 6. Valdagno
 7. Valdes
 8. Valladas
 9. Valdizon
 10. Valdés
 11. Valdagni
 12. Valdès
 13. Valtas
 14. Valadez
 15. Valaitis
 16. Valdecanas
 17. Valdecano
 18. Valdecantos
 19. Valdecasa
 20. Valdecasas
 21. Valdejuli
 22. Valdesogo
 23. Valdez
 24. Valdicantos
 25. Valdizan
 26. Valdueza
 27. Valts
 28. Valtsov
 29. Veldhuis
 30. Viladas
 31. Vilades
 32. Villadas
 33. Villates
 34. Voltas
 35. Vultejus
 36. Valdesz
 37. Vladas
 38. Valdecir
 39. Valdeci
 40. Vildoso