Nume de familie VadellPentru a ști mai multe despre numele de familie Vadell este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Vadell este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Vadell.

Cel mai bun nume de familie Vadell din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Vadell, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Vadell este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Vadell

Vizualizare hartă a numelui de familie Vadell

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Vadell din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Vadell, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Vadell pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Vadell, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Vadell. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Vadell este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Vadell din lume

 1. Spania Spania (763)
 2. Argentina Argentina (307)
 3. Mauritania Mauritania (263)
 4. Venezuela Venezuela (194)
 5. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (169)
 6. Suedia Suedia (102)
 7. Cuba Cuba (63)
 8. Franța Franța (59)
 9. Uruguay Uruguay (39)
 10. Chile Chile (27)
 11. Puerto Rico Puerto Rico (8)
 12. Finlanda Finlanda (7)
 13. Brazilia Brazilia (3)
 14. Anglia Anglia (2)
 15. Mexic Mexic (1)
 16. Norvegia Norvegia (1)
 17. El Salvador El Salvador (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Vadell de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Vadell pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Vadell este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Vadell este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Vadell. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Vadell a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Vadell ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Vadell.

Nu toate numele de familie similare cu numele Vadell au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Vadell care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Vadell ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Vadell, așa cum putem constata.

 1. Vadel
 2. Videll
 3. Vadala
 4. Vadillo
 5. Vaudel
 6. Vedel
 7. Vedelli
 8. Viadel
 9. Vidall
 10. Videl
 11. Videla
 12. Vatel
 13. Vadhel
 14. Vedele
 15. Videal
 16. Vudela
 17. Vidella
 18. Vattel
 19. Viatela
 20. Vidal
 21. Vidale
 22. Vidali
 23. Vidiella
 24. Vidilla
 25. Vidulla
 26. Vitel
 27. Vitela
 28. Vitella
 29. Vitelli
 30. Vitello
 31. Vodola
 32. Votel
 33. Vadiola
 34. Vidala
 35. Vidalle
 36. Vodle
 37. Vudali
 38. Videlia
 39. Vadalà
 40. Vidil