Nume de familie StruysPentru a ști mai multe despre numele de familie Struys este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Struys este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Struys.

Cel mai bun nume de familie Struys din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Struys, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Struys este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Struys

Vizualizare hartă a numelui de familie Struys

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Struys din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Struys, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Struys pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Struys, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Struys. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Struys este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Struys din lume

 1. Belgia Belgia (804)
 2. Olanda Olanda (167)
 3. Canada Canada (43)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (32)
 5. Anglia Anglia (25)
 6. Franța Franța (20)
 7. Australia Australia (8)
 8. Germania Germania (2)
 9. Africa de Sud Africa de Sud (2)
 10. Brazilia Brazilia (1)
 11. Elveția Elveția (1)
 12. România România (1)
 13. Singapore Singapore (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Struys de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Struys pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Struys este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Struys este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Struys a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Struys. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Struys a suferit mutații.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Struys ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Struys, așa cum putem constata.

 1. Struhs
 2. Strus
 3. Struss
 4. Struyk
 5. Steurs
 6. Stours
 7. Strass
 8. Straus
 9. Strauss
 10. Straws
 11. Stress
 12. Stross
 13. Strous
 14. Strouss
 15. Struch
 16. Struck
 17. Strug
 18. Struggs
 19. Struk
 20. Struse
 21. Strusz
 22. Struyck
 23. Struzyk
 24. Stryk
 25. Strusi
 26. Struga
 27. Struass
 28. Struik
 29. Struś
 30. Starus
 31. Strais
 32. Stroes
 33. Stryg
 34. Struijs
 35. Sitorus
 36. Sotres
 37. Stairs
 38. Starkes
 39. Starks
 40. Starky