Nume de familie PumatiPentru a ști mai multe despre numele de familie Pumati este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Pumati este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Pumati.

Cel mai bun nume de familie Pumati din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Pumati, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Pumati este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Pumati

Vizualizare hartă a numelui de familie Pumati

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Pumati din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Pumati, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Pumati pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Pumati, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Pumati. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Pumati este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Pumati din lume

 1. India India (15)
 2. Insulele Cook Insulele Cook (11)
 3. Australia Australia (1)
 4. Polinezia Franceză Polinezia Franceză (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Pumati de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Pumati pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Pumati este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Pumati este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Pumati a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Nu toate numele de familie similare cu numele Pumati au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Pumati care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Pomati
 2. Piumato
 3. Piumatti
 4. Pomata
 5. Punti
 6. Pomato
 7. Penati
 8. Pamado
 9. Panat
 10. Panata
 11. Paneti
 12. Panoti
 13. Panti
 14. Pinti
 15. Piumatto
 16. Piunti
 17. Pomada
 18. Pomatta
 19. Pomatto
 20. Pomet
 21. Pometa
 22. Pometti
 23. Ponat
 24. Ponath
 25. Ponti
 26. Poumet
 27. Puent
 28. Puente
 29. Pumeda
 30. Pundt
 31. Punt
 32. Punta
 33. Punte
 34. Pinat
 35. Panato
 36. Pentti
 37. Pomiato
 38. Penate
 39. Penato
 40. Punet