Nume de familie PovroznikPentru a ști mai multe despre numele de familie Povroznik este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Povroznik este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Povroznik.

Cel mai bun nume de familie Povroznik din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Povroznik, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Povroznik este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Povroznik

Vizualizare hartă a numelui de familie Povroznik

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Povroznik din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Povroznik, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Povroznik pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Povroznik, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Povroznik. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Povroznik este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Povroznik din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (95)
 2. Rusia Rusia (27)
 3. Brazilia Brazilia (18)
 4. Azerbaidjan Azerbaidjan (1)
 5. Olanda Olanda (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Povroznik de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Povroznik pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Povroznik este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Povroznik este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Povroznik a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Povroznik ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Povroznik.

Nu toate numele de familie similare cu numele Povroznik au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Povroznik care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Povroznik ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Povroznik, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Povroznik și unele dintre numele de familie similare cu Povroznik ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Povroznik, dând naștere unui nou nume de familie Povroznik diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Povoroznik
 2. Povoroznic
 3. Povarchik
 4. Paprocki
 5. Paparozzi
 6. Poborczyk
 7. Poberezny
 8. Paprzyca
 9. Poburski
 10. Poborski
 11. Piprek
 12. Pepryk
 13. Popreaga
 14. Poborca
 15. Pouveroux
 16. Poborc
 17. Paprika
 18. Poprawski
 19. Pieprzak
 20. Paparazzo
 21. Pibrac
 22. Piperis
 23. Peperkorn
 24. Papierok
 25. Pieprz
 26. Papirski
 27. Pieprzyca
 28. Poparcea
 29. Piverger
 30. Paparcone
 31. Papierski
 32. Peffers
 33. Peppercorne
 34. Peppers
 35. Piepers
 36. Piperissa
 37. Pivowarchuk
 38. Papierz
 39. Paparus
 40. Papierowski