Nume de familie PendasPentru a ști mai multe despre numele de familie Pendas este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Pendas este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Pendas.

Cel mai bun nume de familie Pendas din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Pendas, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Pendas este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Pendas

Vizualizare hartă a numelui de familie Pendas

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Pendas din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Pendas, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Pendas pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Pendas, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Pendas. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Pendas este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Pendas din lume

 1. Cuba Cuba (361)
 2. Argentina Argentina (347)
 3. Spania Spania (293)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (237)
 5. Uruguay Uruguay (21)
 6. Mexic Mexic (18)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (18)
 8. Brazilia Brazilia (14)
 9. Columbia Columbia (8)
 10. Venezuela Venezuela (7)
 11. Chile Chile (6)
 12. Franța Franța (6)
 13. India India (6)
 14. Republica Dominicană Republica Dominicană (4)
 15. Indonezia Indonezia (2)
 16. Belgia Belgia (1)
 17. Camerun Camerun (1)
 18. Nicaragua Nicaragua (1)
 19. Pakistan Pakistan (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Pendas de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Pendas pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Pendas este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Pendas este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Pendas. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Pendas a suferit mutații.

Diferențierea între numele de familie Pendas și unele dintre numele de familie similare cu Pendas ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Pendas, dând naștere unui nou nume de familie Pendas diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Pendes
 2. Pendias
 3. Panedas
 4. Penades
 5. Ponds
 6. Puntas
 7. Penados
 8. Pendic
 9. Pendje
 10. Pindak
 11. Pandes
 12. Pandus
 13. Panades
 14. Pantos
 15. Pendock
 16. Pentek
 17. Pentz
 18. Pinedes
 19. Pinets
 20. Pintos
 21. Pontac
 22. Pontes
 23. Pontis
 24. Pontos
 25. Ponts
 26. Pontus
 27. Pounds
 28. Puentes
 29. Puntes
 30. Puntos
 31. Pendejo
 32. Pintus
 33. Pendessa
 34. Pants
 35. Pendiuk
 36. Pundyk
 37. Peinados
 38. Penitz
 39. Pantak
 40. Pendjol