Nume de familie OmarovPentru a ști mai multe despre numele de familie Omarov este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Omarov este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Omarov.

Cel mai bun nume de familie Omarov din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Omarov, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Omarov este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Omarov

Vizualizare hartă a numelui de familie Omarov

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Omarov din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Omarov, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Omarov pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Omarov, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Omarov. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Omarov este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Omarov din lume

 1. Kazahstan Kazahstan (120134)
 2. Rusia Rusia (57017)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (3869)
 4. Azerbaidjan Azerbaidjan (1792)
 5. Georgia Georgia (1290)
 6. Kârgâzstan Kârgâzstan (311)
 7. Ucraina Ucraina (228)
 8. Turkmenistan Turkmenistan (157)
 9. Egipt Egipt (122)
 10. Belarus Belarus (41)
 11. Bulgaria Bulgaria (24)
 12. Turcia Turcia (18)
 13. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (14)
 14. Moldova Moldova (13)
 15. Republica Cehă Republica Cehă (10)
 16. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (9)
 17. Tadjikistan Tadjikistan (9)
 18. Tunisia Tunisia (9)
 19. Suedia Suedia (7)
 20. Canada Canada (7)
 21. Malaezia Malaezia (6)
 22. Norvegia Norvegia (6)
 23. Qatar Qatar (6)
 24. Germania Germania (5)
 25. China China (4)
 26. Algeria Algeria (4)
 27. Thailanda Thailanda (2)
 28. Indonezia Indonezia (2)
 29. Israel Israel (2)
 30. Mexic Mexic (1)
 31. Olanda Olanda (1)
 32. Afganistan Afganistan (1)
 33. România România (1)
 34. Armenia Armenia (1)
 35. Argentina Argentina (1)
 36. Brazilia Brazilia (1)
 37. Elveția Elveția (1)
 38. Franța Franța (1)
 39. Anglia Anglia (1)
 40. Hong Kong Hong Kong (1)
 41. Iran Iran (1)
 42. Italia Italia (1)
 43. Letonia Letonia (1)
 44. Maroc Maroc (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Omarov de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Omarov pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Omarov este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Omarov este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Omarov. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Omarov a suferit mutații.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Omarov ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Omarov, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Omarov și unele dintre numele de familie similare cu Omarov ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Omarov, dând naștere unui nou nume de familie Omarov diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Omarova
 2. Omorov
 3. Omurov
 4. Omyrov
 5. Omorova
 6. ömarov
 7. Omurova
 8. Omerovic
 9. ömarova
 10. Omerović
 11. Omurbekov
 12. Omurbek
 13. Onorbe
 14. Oñorbe
 15. O'murphy
 16. Omurbekova
 17. Ommerborn
 18. Onrubia