Nume de familie NzekaPentru a ști mai multe despre numele de familie Nzeka este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Nzeka este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Nzeka.

Cel mai bun nume de familie Nzeka din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Nzeka, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Nzeka este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Nzeka

Vizualizare hartă a numelui de familie Nzeka

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Nzeka din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Nzeka, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Nzeka pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Nzeka, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Nzeka. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Nzeka este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Nzeka din lume

 1. Republica Democrată Congo Republica Democrată Congo (1560)
 2. Republica Congo Republica Congo (793)
 3. Nigeria Nigeria (459)
 4. Malawi Malawi (131)
 5. Kenya Kenya (121)
 6. Camerun Camerun (89)
 7. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (6)
 8. Africa de Sud Africa de Sud (4)
 9. Anglia Anglia (3)
 10. Uganda Uganda (2)
 11. Zimbabwe Zimbabwe (2)
 12. Republica Centrafricană Republica Centrafricană (1)
 13. Kazahstan Kazahstan (1)
 14. Namibia Namibia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Nzeka de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Nzeka pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Nzeka este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Nzeka este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Nzeka a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Nzeka ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Nzeka.

Nu toate numele de familie similare cu numele Nzeka au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Nzeka care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Nzeka ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Nzeka, așa cum putem constata.

 1. Nseka
 2. Nzeza
 3. Ngaka
 4. Nsaka
 5. Nzioka
 6. Nzuki
 7. Njoka
 8. Ngek
 9. Ngoka
 10. Nzisa
 11. Nzuza
 12. Njekwa
 13. Nkaka
 14. Nziku
 15. Ngika
 16. Nziga
 17. Necas
 18. Necega
 19. Nekesa
 20. Nezaj
 21. Ngosa
 22. Nickas
 23. Nikac
 24. Nikas
 25. Njoki
 26. Njoku
 27. Nocek
 28. Nosek
 29. Nozaki
 30. Nzuzi
 31. Nakac
 32. Nazik
 33. Nkoko
 34. Njakwa
 35. Nesak
 36. Nezak
 37. Nosaka
 38. Ngako
 39. Njiki
 40. Ncheke