Nume de familie MputoPentru a ști mai multe despre numele de familie Mputo este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Mputo este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Mputo.

Cel mai bun nume de familie Mputo din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Mputo, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Mputo este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Mputo

Vizualizare hartă a numelui de familie Mputo

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Mputo din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Mputo, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Mputo pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Mputo, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Mputo. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Mputo este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Mputo din lume

 1. Tanzania Tanzania (387)
 2. Republica Democrată Congo Republica Democrată Congo (21)
 3. Brazilia Brazilia (3)
 4. Anglia Anglia (2)
 5. Angola Angola (1)
 6. Suedia Suedia (1)
 7. Uganda Uganda (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Mputo de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Mputo pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Mputo este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Mputo este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Nu toate numele de familie similare cu numele Mputo au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Mputo care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Mputu
 2. Maputo
 3. Miput
 4. Mpiti
 5. Mphuta
 6. Mpota
 7. Mpoutou
 8. Mabuto
 9. Mpiutu
 10. Mafuta
 11. Mbath
 12. Mufti
 13. Mupeta
 14. Mopty
 15. Mapeta
 16. Mbota
 17. Mphutha
 18. Mobutu
 19. Mbudi
 20. Mfout
 21. Mfoutou
 22. Mvodo
 23. Mphuthi
 24. Mbita
 25. Mbouta
 26. Mvoutou
 27. Mufuta
 28. Mbiti
 29. Mapota
 30. Mbata
 31. Mbate
 32. Mbat
 33. Mefti
 34. Mboty
 35. Mbote
 36. Mabbutt
 37. Mabote
 38. Maftah
 39. Maftei
 40. Maftouh