Nume de familie Mac-donaldPentru a ști mai multe despre numele de familie Mac-donald este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Mac-donald este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Mac-donald.

Cel mai bun nume de familie Mac-donald din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Mac-donald, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Mac-donald este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Mac-donald

Vizualizare hartă a numelui de familie Mac-donald

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Mac-donald din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Mac-donald, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Mac-donald pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Mac-donald, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Mac-donald. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Mac-donald este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Mac-donald din lume

 1. Chile Chile (115)
 2. Nigeria Nigeria (66)
 3. Suedia Suedia (11)
 4. Argentina Argentina (10)
 5. Canada Canada (8)
 6. Țara Galilor Țara Galilor (4)
 7. Suriname Suriname (4)
 8. Franța Franța (2)
 9. Haiti Haiti (1)
 10. Peru Peru (1)
 11. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)
 13. Africa de Sud Africa de Sud (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Mac-donald de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Mac-donald pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Mac-donald este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Mac-donald este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Nu toate numele de familie similare cu numele Mac-donald au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Mac-donald care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Mac-donald ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Mac-donald, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Mac-donald și unele dintre numele de familie similare cu Mac-donald ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Mac-donald, dând naștere unui nou nume de familie Mac-donald diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Macdonald
 2. Mackdonald
 3. Mc-donald
 4. Mac donald
 5. Mcdonald
 6. Mc'donald
 7. Macdonell
 8. Mcdonal
 9. Mcdonalds
 10. Mcdonals
 11. Macdona
 12. Mc-donagh
 13. Mcdonand
 14. Macdonnell
 15. Macedoni
 16. Macedonia
 17. Macedonio
 18. Magdonell
 19. Mcdanal
 20. Mcdaneld
 21. Mcdannald
 22. Mcdonagh
 23. Mcdonel
 24. Mcdonell
 25. Mcdonnold
 26. Mcdonald's
 27. Macedon
 28. Macedonian
 29. Macdonna
 30. Macedone
 31. Mc-donnell
 32. Macdonogh
 33. Macadam
 34. Macadams
 35. Macdaniel
 36. Macdonough
 37. Machedon
 38. Masdon
 39. Masdoni
 40. Maxedon