Nume de familie LangellierPentru a ști mai multe despre numele de familie Langellier este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Langellier este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Langellier.

Cel mai bun nume de familie Langellier din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Langellier, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Langellier este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Langellier

Vizualizare hartă a numelui de familie Langellier

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Langellier din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Langellier, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Langellier pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Langellier, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Langellier. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Langellier este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Langellier din lume

 1. Franța Franța (351)
 2. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (274)
 3. Sfânta Lucia Sfânta Lucia (47)
 4. Anglia Anglia (14)
 5. Belgia Belgia (12)
 6. Danemarca Danemarca (7)
 7. Canada Canada (5)
 8. Guyana Guyana (3)
 9. Antigua și Barbuda Antigua și Barbuda (1)
 10. Brazilia Brazilia (1)
 11. China China (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Langellier de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Langellier pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Langellier este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Langellier este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Langellier. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Langellier a suferit mutații.

Nu toate numele de familie similare cu numele Langellier au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Langellier care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Langellier ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Langellier, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Langellier și unele dintre numele de familie similare cu Langellier ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Langellier, dând naștere unui nou nume de familie Langellier diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Langelier
 2. Langeliers
 3. Langelaar
 4. Langele
 5. Langell
 6. Langella
 7. Langello
 8. Langille
 9. Langlie
 10. Lenglier
 11. Langeley
 12. Lancelin
 13. Lancell
 14. Langalerie
 15. Langalla
 16. Langel
 17. Langeland
 18. Langill
 19. Langlade
 20. Langlais
 21. Langle
 22. Langlee
 23. Langles
 24. Langlet
 25. Langley
 26. Langlitz
 27. Langlois
 28. Languell
 29. Langwell
 30. Langlamet
 31. Lungeli
 32. Langkilde
 33. Langlin
 34. Lanzilli
 35. Langellotti
 36. Languille
 37. Lancellot
 38. Langlere
 39. Langellotto
 40. Lankelis