Nume de familie LacekPentru a ști mai multe despre numele de familie Lacek este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Lacek este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Lacek.

Cel mai bun nume de familie Lacek din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Lacek, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Lacek este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Lacek

Vizualizare hartă a numelui de familie Lacek

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Lacek din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Lacek, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Lacek pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Lacek, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Lacek. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Lacek este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Lacek din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (589)
 2. Polonia Polonia (212)
 3. Slovacia Slovacia (176)
 4. Republica Cehă Republica Cehă (108)
 5. Germania Germania (30)
 6. Austria Austria (14)
 7. Suedia Suedia (5)
 8. Australia Australia (2)
 9. Franța Franța (2)
 10. Anglia Anglia (2)
 11. Norvegia Norvegia (2)
 12. Islanda Islanda (1)
 13. Thailanda Thailanda (1)
 14. Uganda Uganda (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Lacek de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Lacek pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Lacek este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Lacek este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Lacek a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Lacek. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Lacek a suferit mutații.

Nu toate numele de familie similare cu numele Lacek au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Lacek care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Lasek
 2. Lucek
 3. Laces
 4. Lacok
 5. Lacas
 6. Lacis
 7. Lacock
 8. Lages
 9. Lakes
 10. Lasak
 11. Lassek
 12. Lauces
 13. Lices
 14. Lisek
 15. Loaces
 16. Lojek
 17. Luaces
 18. Luces
 19. Lucik
 20. Lucyk
 21. Lysek
 22. Loces
 23. Lecyk
 24. Lacaj
 25. Liczek
 26. Lasok
 27. Lucak
 28. Lachuk
 29. Lasik
 30. Lacwik
 31. Lajes
 32. Lases
 33. Lascak
 34. Lacos
 35. Lesek
 36. Lacace
 37. Lacaci
 38. Lacasa
 39. Lacasi
 40. Lacaze