Nume de familie La-oPentru a ști mai multe despre numele de familie La-o este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie La-o este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie La-o.

Cel mai bun nume de familie La-o din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui La-o, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie La-o este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie La-o

Vizualizare hartă a numelui de familie La-o

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de La-o din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie La-o, astfel încât să putem obține informații precise despre toți La-o pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie La-o, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie La-o. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă La-o este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe La-o din lume

 1. Spania Spania (164)
 2. Filipine Filipine (8)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de La-o de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie La-o pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care La-o este un nume de familie mai frecvent, și în care țări La-o este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele La-o a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu La-o. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie La-o a suferit mutații.

Diferențierea între numele de familie La-o și unele dintre numele de familie similare cu La-o ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie La-o, dând naștere unui nou nume de familie La-o diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Laho
 2. Lao
 3. Layo
 4. Laeo
 5. La o
 6. La
 7. Laa
 8. Lae
 9. Lah
 10. Laha
 11. Lahy
 12. Lai
 13. Lau
 14. Laue
 15. Lauw
 16. Law
 17. Lawe
 18. Lay
 19. Laya
 20. Laye
 21. Layu
 22. Leao
 23. Leo
 24. Liao
 25. Lio
 26. Llao
 27. Lleo
 28. Lo
 29. Loo
 30. Loyo
 31. Luo
 32. Luyo
 33. Laia
 34. Laiou
 35. Loho
 36. Laie
 37. Layh
 38. Leyo
 39. Laiho
 40. Lho