Nume de familie JelfPentru a ști mai multe despre numele de familie Jelf este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Jelf este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Jelf.

Cel mai bun nume de familie Jelf din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Jelf, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Jelf este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Jelf

Vizualizare hartă a numelui de familie Jelf

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Jelf din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Jelf, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Jelf pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Jelf, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Jelf. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Jelf este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Jelf din lume

 1. Anglia Anglia (319)
 2. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (140)
 3. Țara Galilor Țara Galilor (23)
 4. Australia Australia (20)
 5. Suedia Suedia (14)
 6. Scoția Scoția (6)
 7. Argentina Argentina (2)
 8. Thailanda Thailanda (2)
 9. Bahrain Bahrain (1)
 10. Camerun Camerun (1)
 11. China China (1)
 12. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 13. Noua Zeelandă Noua Zeelandă (1)
 14. Singapore Singapore (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Jelf de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Jelf pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Jelf este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Jelf este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Jelf a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Jelf. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Jelf a suferit mutații.

Nu toate numele de familie similare cu numele Jelf au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Jelf care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Jaluf
 2. Jelpi
 3. Jalif
 4. Jalba
 5. Jalbe
 6. Jalbo
 7. Jalpi
 8. Jalve
 9. Jalvo
 10. Jelliff
 11. Jolve
 12. Julbe
 13. Julve
 14. Jalife
 15. Jalaff
 16. Jalifi
 17. Jalab
 18. Juliff
 19. Jaliff
 20. Juleff
 21. Jelliffe
 22. Jilavu
 23. Jolliff
 24. Jalava
 25. Jaloba
 26. Jolliffe