Nume de familie HaugnessPentru a ști mai multe despre numele de familie Haugness este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Haugness este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Haugness.

Cel mai bun nume de familie Haugness din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Haugness, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Haugness este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Haugness

Vizualizare hartă a numelui de familie Haugness

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Haugness din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Haugness, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Haugness pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Haugness, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Haugness. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Haugness este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Haugness din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (43)
 2. Norvegia Norvegia (25)
 3. Suedia Suedia (9)
 4. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (1)
 5. Belgia Belgia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Haugness de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Haugness pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Haugness este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Haugness este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Haugness ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Haugness, așa cum putem constata.

 1. Hagness
 2. Hageness
 3. Hogness
 4. Hugnes
 5. Hagenest
 6. Hagens
 7. Hugens
 8. Huggens
 9. Hagans
 10. Haggans
 11. Haggins
 12. Hagins
 13. Hajenius
 14. Hakins
 15. Hauskins
 16. Hegens
 17. Higgens
 18. Houchens
 19. Huggans
 20. Huggins
 21. Huygens
 22. Huyghens
 23. Hogens
 24. Høgnesen
 25. Hazanas
 26. Hasznos
 27. Hagemes
 28. Hajnas
 29. Huggons
 30. Haagensen
 31. Haagenson
 32. Hagensen
 33. Hagenson
 34. Hakanson
 35. Hakansson
 36. Hakenson
 37. Hakonsen
 38. Hakonson
 39. Hasanaj
 40. Hasanza