Nume de familie HalászPentru a ști mai multe despre numele de familie Halász este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Halász este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Halász.

Cel mai bun nume de familie Halász din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Halász, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Halász este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Halász

Vizualizare hartă a numelui de familie Halász

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Halász din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Halász, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Halász pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Halász, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Halász. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Halász este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Halász din lume

 1. Ungaria Ungaria (12803)
 2. Slovacia Slovacia (774)
 3. România România (118)
 4. Republica Cehă Republica Cehă (86)
 5. Olanda Olanda (7)
 6. Austria Austria (3)
 7. Suedia Suedia (3)
 8. Brazilia Brazilia (2)
 9. Serbia Serbia (2)
 10. Rusia Rusia (2)
 11. Slovenia Slovenia (2)
 12. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (2)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Elveția Elveția (1)
 15. Germania Germania (1)
 16. Spania Spania (1)
 17. Anglia Anglia (1)
 18. Grecia Grecia (1)
 19. Taiwan Taiwan (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Halász de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Halász pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Halász este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Halász este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Halász a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Halász. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Halász a suferit mutații.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Halász ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Halász, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Halász și unele dintre numele de familie similare cu Halász ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Halász, dând naștere unui nou nume de familie Halász diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Halás
 2. Halasz
 3. Halisz
 4. Halas
 5. Hales
 6. Hallas
 7. Halles
 8. Hallesy
 9. Hallez
 10. Hallis
 11. Hallisy
 12. Halls
 13. Hals
 14. Halse
 15. Halys
 16. Hallasi
 17. Halasi
 18. Halliez
 19. Holysz
 20. Halis
 21. Hulisz
 22. Heliosz
 23. Halos
 24. Halso
 25. Halwas
 26. Hailes
 27. Hails
 28. Halac
 29. Halacy
 30. Halaska
 31. Halecki
 32. Halek
 33. Halick
 34. Halicki
 35. Halik
 36. Halk
 37. Halka
 38. Halke
 39. Halko
 40. Hallack