Nume de familie GauldenPentru a ști mai multe despre numele de familie Gaulden este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Gaulden este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Gaulden.

Cel mai bun nume de familie Gaulden din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Gaulden, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Gaulden este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Gaulden

Vizualizare hartă a numelui de familie Gaulden

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Gaulden din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Gaulden, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Gaulden pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Gaulden, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Gaulden. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Gaulden este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Gaulden din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1258)
 2. Canada Canada (21)
 3. Germania Germania (1)
 4. India India (1)
 5. Irak Irak (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Gaulden de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Gaulden pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Gaulden este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Gaulden este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Nu toate numele de familie similare cu numele Gaulden au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Gaulden care au o origine și o semnificație diferită.

Diferențierea între numele de familie Gaulden și unele dintre numele de familie similare cu Gaulden ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Gaulden, dând naștere unui nou nume de familie Gaulden diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Gauldin
 2. Goulden
 3. Gulden
 4. Galdin
 5. Galdon
 6. Gaulding
 7. Gilden
 8. Golden
 9. Gouldin
 10. Goulten
 11. Guldan
 12. Guldin
 13. Guldon
 14. Goolden
 15. Galdana
 16. Galdano
 17. Galdeano
 18. Galdino
 19. Galdona
 20. Galdoni
 21. Galton
 22. Gaultney
 23. Gildon
 24. Gilten
 25. Gladden
 26. Gladen
 27. Glidden
 28. Gloden
 29. Goldan
 30. Goldin
 31. Goldon
 32. Goldyn
 33. Goulding
 34. Gouldman
 35. Goulton
 36. Guldner
 37. Galdón
 38. Galdini
 39. Gloeden
 40. Galatan