Nume de familie FacussePentru a ști mai multe despre numele de familie Facusse este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Facusse este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Facusse.

Cel mai bun nume de familie Facusse din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Facusse, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Facusse este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Facusse

Vizualizare hartă a numelui de familie Facusse

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Facusse din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Facusse, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Facusse pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Facusse, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Facusse. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Facusse este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Facusse din lume

 1. Honduras Honduras (85)
 2. Chile Chile (40)
 3. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (28)
 4. Mexic Mexic (23)
 5. Brazilia Brazilia (6)
 6. Republica Dominicană Republica Dominicană (4)
 7. Bolivia Bolivia (2)
 8. Canada Canada (1)
 9. Ecuador Ecuador (1)
 10. Anglia Anglia (1)
 11. Nicaragua Nicaragua (1)
 12. El Salvador El Salvador (1)
 13. Africa de Sud Africa de Sud (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Facusse de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Facusse pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Facusse este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Facusse este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Facusse a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

 1. Facuse
 2. Facus
 3. Facas
 4. Faces
 5. Fachs
 6. Facius
 7. Facos
 8. Faguas
 9. Fausak
 10. Fuchss
 11. Facis
 12. Fawcus
 13. Fages
 14. Faiges
 15. Fajas
 16. Fajkus
 17. Fakes
 18. Faquez
 19. Fasig
 20. Fasius
 21. Fauchs
 22. Faukes
 23. Fawkes
 24. Faxas
 25. Fiches
 26. Fickas
 27. Fickes
 28. Figues
 29. Fiscus
 30. Foces
 31. Fochs
 32. Fockes
 33. Fogues
 34. Fogus
 35. Fossez
 36. Fousek
 37. Fuchs
 38. Fusek
 39. Faguaga
 40. Figus