Nume de familie EmertPentru a ști mai multe despre numele de familie Emert este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Emert este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Emert.

Cel mai bun nume de familie Emert din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Emert, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Emert este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Emert

Vizualizare hartă a numelui de familie Emert

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Emert din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Emert, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Emert pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Emert, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Emert. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Emert este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Emert din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (2570)
 2. Polonia Polonia (106)
 3. Germania Germania (59)
 4. Turcia Turcia (18)
 5. Africa de Sud Africa de Sud (15)
 6. Australia Australia (11)
 7. Brazilia Brazilia (8)
 8. Anglia Anglia (8)
 9. Uruguay Uruguay (8)
 10. Croația Croația (4)
 11. Canada Canada (3)
 12. Rusia Rusia (2)
 13. Afganistan Afganistan (1)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Austria Austria (1)
 16. Belgia Belgia (1)
 17. Belize Belize (1)
 18. Elveția Elveția (1)
 19. Kuweit Kuweit (1)
 20. Mexic Mexic (1)
 21. Malaezia Malaezia (1)
 22. Norvegia Norvegia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Emert de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Emert pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Emert este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Emert este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Nu toate numele de familie similare cu numele Emert au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Emert care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Emmert
 2. Ehnert
 3. Emard
 4. Emerton
 5. Emmart
 6. Emord
 7. Emerita
 8. Emerito
 9. Emhart
 10. Einert
 11. Emmerton
 12. Enard
 13. Enyart
 14. Enyeart
 15. Eymard
 16. Eneritz
 17. Emerida
 18. Emirate
 19. Emrith
 20. Eneroth
 21. Enroth
 22. Enyard
 23. Eynard
 24. Einertson
 25. Enrietti
 26. Enrietto