Nume de familie DurakovićPentru a ști mai multe despre numele de familie Duraković este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Duraković este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Duraković.

Cel mai bun nume de familie Duraković din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Duraković, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Duraković este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Duraković

Vizualizare hartă a numelui de familie Duraković

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Duraković din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Duraković, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Duraković pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Duraković, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Duraković. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Duraković este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Duraković din lume

 1. Bosnia și Herțegovina Bosnia și Herțegovina (3483)
 2. Slovenia Slovenia (701)
 3. Serbia Serbia (509)
 4. Croația Croația (410)
 5. Muntenegru Muntenegru (400)
 6. Macedonia Macedonia (43)
 7. Kosovo Kosovo (23)
 8. Republica Cehă Republica Cehă (6)
 9. Olanda Olanda (1)
 10. Slovacia Slovacia (1)
 11. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Duraković de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Duraković pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Duraković este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Duraković este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Duraković a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Duraković. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Duraković a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Duraković ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Duraković.

Nu toate numele de familie similare cu numele Duraković au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Duraković care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Durković
 2. Durakovic
 3. Dragović
 4. Durkovic
 5. Drašković
 6. Drakovic
 7. Derakovic
 8. Dragovi
 9. Dragovic
 10. Dragovich
 11. Draskovic
 12. Draskovich
 13. Draskovics
 14. Durasov
 15. Darkovic
 16. Drekovic
 17. Dragoevich
 18. Drasovean
 19. Durkop
 20. Deragopian
 21. Drazevic
 22. Drešević
 23. Dragovoja
 24. Drugovich
 25. Drgovic
 26. Derzhavin
 27. Drakeford
 28. Drakpa
 29. Duerkop
 30. Dreykov
 31. Derzhava
 32. Dracup
 33. Drakopoulos
 34. Drazba
 35. Drukpa
 36. Drogba
 37. Drukpani
 38. Darkpa
 39. Drakopoulou
 40. Dragaberg