Nume de familie De waegeneerPentru a ști mai multe despre numele de familie De waegeneer este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie De waegeneer este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie De waegeneer.

Cel mai bun nume de familie De waegeneer din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui De waegeneer, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie De waegeneer este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie De waegeneer

Vizualizare hartă a numelui de familie De waegeneer

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de De waegeneer din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie De waegeneer, astfel încât să putem obține informații precise despre toți De waegeneer pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie De waegeneer, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie De waegeneer. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă De waegeneer este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe De waegeneer din lume

 1. Belgia Belgia (511)
 2. Franța Franța (15)
 3. Elveția Elveția (1)
 4. Germania Germania (1)
 5. Mexic Mexic (1)
 6. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de De waegeneer de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie De waegeneer pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care De waegeneer este un nume de familie mai frecvent, și în care țări De waegeneer este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele De waegeneer a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu De waegeneer. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie De waegeneer a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele De waegeneer ne permite să găsim multe nume de familie similare cu De waegeneer.

Nu toate numele de familie similare cu numele De waegeneer au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu De waegeneer care au o origine și o semnificație diferită.

 1. De waegenaere
 2. Degener
 3. De zweemer
 4. Dagner
 5. Degner
 6. Dessener
 7. De genaro
 8. Degeneres
 9. Degenaar
 10. De gennaro
 11. Daeschner
 12. Dagenhart
 13. Dashner
 14. Degenaro
 15. Degenhart
 16. Degennaro
 17. Deschner
 18. Deshner
 19. Dessner
 20. Dexheimer
 21. De zomer
 22. Diessner
 23. Di gennaro
 24. De-gennaro
 25. Desmarchelier
 26. De schuymer
 27. De gomar
 28. Djenner
 29. De soomer
 30. Dagenhardt
 31. Dazemar
 32. Degenhardt
 33. Desamour
 34. Desinor
 35. Desmaires
 36. Desmares
 37. Desmarets
 38. Desmarteau
 39. Desmercieres
 40. Desmier