Nume de familie CostachePentru a ști mai multe despre numele de familie Costache este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Costache este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Costache.

Cel mai bun nume de familie Costache din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Costache, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Costache este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Costache

Vizualizare hartă a numelui de familie Costache

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Costache din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Costache, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Costache pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Costache, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Costache. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Costache este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Costache din lume

 1. România România (29366)
 2. Spania Spania (972)
 3. Canada Canada (151)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (138)
 5. Moldova Moldova (59)
 6. Anglia Anglia (52)
 7. Italia Italia (45)
 8. Germania Germania (37)
 9. Belgia Belgia (36)
 10. Suedia Suedia (31)
 11. Franța Franța (22)
 12. Grecia Grecia (21)
 13. Olanda Olanda (16)
 14. Noua Zeelandă Noua Zeelandă (12)
 15. Danemarca Danemarca (9)
 16. Republica Cehă Republica Cehă (8)
 17. Elveția Elveția (7)
 18. Australia Australia (6)
 19. Norvegia Norvegia (4)
 20. Portugalia Portugalia (4)
 21. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (4)
 22. Polonia Polonia (2)
 23. Irlanda Irlanda (2)
 24. Qatar Qatar (1)
 25. Austria Austria (1)
 26. Rusia Rusia (1)
 27. Bangladesh Bangladesh (1)
 28. Brazilia Brazilia (1)
 29. Botswana Botswana (1)
 30. Algeria Algeria (1)
 31. Finlanda Finlanda (1)
 32. Scoția Scoția (1)
 33. Ungaria Ungaria (1)
 34. Islanda Islanda (1)
 35. Kazahstan Kazahstan (1)
 36. Malta Malta (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Costache de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Costache pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Costache este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Costache este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Costache. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Costache a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Costache ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Costache.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Costache ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Costache, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Costache și unele dintre numele de familie similare cu Costache ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Costache, dând naștere unui nou nume de familie Costache diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Costich
 2. Castagne
 3. Costakis
 4. Costas
 5. Costaz
 6. Costic
 7. Costica
 8. Costick
 9. Coustasse
 10. Costagli
 11. Costaki
 12. Costco
 13. Cestac
 14. Costock
 15. Castagna
 16. Castagni
 17. Castagno
 18. Castaigne
 19. Cestas
 20. Costaguta
 21. Costaguti
 22. Costecaude
 23. Costeja
 24. Costes
 25. Costescu
 26. Costigan
 27. Costisor
 28. Costiuc
 29. Costosa
 30. Costoso
 31. Costoyas
 32. Costoza
 33. Cugitachi
 34. Castucci
 35. Castege
 36. Czostak
 37. Custas
 38. Costiki
 39. Costacurti
 40. Costacurta