Nume de familie ComoliPentru a ști mai multe despre numele de familie Comoli este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Comoli este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Comoli.

Cel mai bun nume de familie Comoli din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Comoli, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Comoli este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Comoli

Vizualizare hartă a numelui de familie Comoli

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Comoli din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Comoli, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Comoli pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Comoli, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Comoli. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Comoli este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Comoli din lume

 1. Italia Italia (357)
 2. Brazilia Brazilia (73)
 3. Franța Franța (61)
 4. Argentina Argentina (57)
 5. România România (44)
 6. Elveția Elveția (40)
 7. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (12)
 8. Anglia Anglia (4)
 9. Germania Germania (2)
 10. Spania Spania (2)
 11. India India (2)
 12. Austria Austria (1)
 13. Australia Australia (1)
 14. Suedia Suedia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Comoli de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Comoli pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Comoli este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Comoli este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Comoli a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Comoli. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Comoli a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Comoli ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Comoli.

Diferențierea între numele de familie Comoli și unele dintre numele de familie similare cu Comoli ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Comoli, dând naștere unui nou nume de familie Comoli diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Camoli
 2. Comolli
 3. Comola
 4. Cameli
 5. Cemeli
 6. Chemoli
 7. Comelli
 8. Comly
 9. Conoly
 10. Cmol
 11. Chomali
 12. Cimili
 13. Comel
 14. Cimolai
 15. Camili
 16. Camolli
 17. Camal
 18. Camalo
 19. Camel
 20. Camela
 21. Camelia
 22. Camelio
 23. Camell
 24. Camelli
 25. Camelo
 26. Camil
 27. Camilli
 28. Camilo
 29. Camiolo
 30. Canali
 31. Caneli
 32. Canole
 33. Chamali
 34. Chmela
 35. Chmil
 36. Chomel
 37. Cimal
 38. Comella
 39. Comelle
 40. Comello