Nume de familie ColnaghiPentru a ști mai multe despre numele de familie Colnaghi este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Colnaghi este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Colnaghi.

Cel mai bun nume de familie Colnaghi din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Colnaghi, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Colnaghi este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Colnaghi

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Colnaghi din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Colnaghi, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Colnaghi pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Colnaghi, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Colnaghi. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Colnaghi este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Colnaghi din lume

 1. Italia (2962)
 2. Brazilia (339)
 3. Argentina (153)
 4. Statele Unite ale Americii (55)
 5. Franța (33)
 6. Anglia (12)
 7. Germania (2)
 8. Thailanda (2)
 9. Emiratele Arabe Unite (1)
 10. Australia (1)
 11. Belgia (1)
 12. Elveția (1)
 13. Republica Cehă (1)
 14. Ecuador (1)
 15. Spania (1)
 16. Irlanda (1)
 17. Kazahstan (1)
 18. Portugalia (1)
 19. Qatar (1)
 20. Singapore (1)
 21. Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Colnaghi de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Colnaghi pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Colnaghi este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Colnaghi este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.