Nume de familie CollymorePentru a ști mai multe despre numele de familie Collymore este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Collymore este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Collymore.

Cel mai bun nume de familie Collymore din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Collymore, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Collymore este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Collymore

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Collymore din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Collymore, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Collymore pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Collymore, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Collymore. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Collymore este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Collymore din lume

 1. Statele Unite ale Americii (1086)
 2. Barbados (718)
 3. Trinidad și Tobago (370)
 4. Anglia (311)
 5. Sfânta Lucia (198)
 6. Canada (143)
 7. Guyana (129)
 8. Panama (96)
 9. Bahamas (80)
 10. Jamaica (32)
 11. Grenada (30)
 12. Botswana (17)
 13. Insulele Turks și Caicos (9)
 14. Insulele Virgine Britanice (7)
 15. Insulele Virgine americane (6)
 16. Belize (5)
 17. Țara Galilor (5)
 18. Cuba (4)
 19. Kenya (4)
 20. Saint Vincent și Grenadine (2)
 21. Republica Cehă (2)
 22. Singapore (1)
 23. Swaziland (1)
 24. Emiratele Arabe Unite (1)
 25. Thailanda (1)
 26. Belgia (1)
 27. Germania (1)
 28. Dominica (1)
 29. Finlanda (1)
 30. Scoția (1)
 31. Ghana (1)
 32. Jersey (1)
 33. Japonia (1)
 34. Kuweit (1)
 35. Montserrat (1)
 36. Olanda (1)
 37. Puerto Rico (1)
 38. Suedia (1)
 39. Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Collymore de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Collymore pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Collymore este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Collymore este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.