Nume de familie ColferPentru a ști mai multe despre numele de familie Colfer este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Colfer este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Colfer.

Cel mai bun nume de familie Colfer din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Colfer, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Colfer este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Colfer

Vizualizare hartă a numelui de familie Colfer

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Colfer din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Colfer, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Colfer pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Colfer, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Colfer. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Colfer este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Colfer din lume

 1. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (787)
 2. Irlanda Irlanda (666)
 3. Anglia Anglia (230)
 4. Peru Peru (135)
 5. Canada Canada (67)
 6. Țara Galilor Țara Galilor (40)
 7. Australia Australia (27)
 8. Argentina Argentina (22)
 9. Irlanda de Nord Irlanda de Nord (14)
 10. Olanda Olanda (5)
 11. Rusia Rusia (5)
 12. Kazahstan Kazahstan (4)
 13. Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (4)
 14. Belarus Belarus (4)
 15. Guernsey Guernsey (4)
 16. Italia Italia (3)
 17. Franța Franța (2)
 18. Japonia Japonia (1)
 19. Coreea de Sud Coreea de Sud (1)
 20. Mexic Mexic (1)
 21. Nepal Nepal (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Suedia Suedia (1)
 24. Suriname Suriname (1)
 25. Elveția Elveția (1)
 26. Chile Chile (1)
 27. Columbia Columbia (1)
 28. Germania Germania (1)
 29. Spania Spania (1)
 30. Scoția Scoția (1)
 31. Indonezia Indonezia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Colfer de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Colfer pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Colfer este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Colfer este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Colfer ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Colfer.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Colfer ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Colfer, așa cum putem constata.

Diferențierea între numele de familie Colfer și unele dintre numele de familie similare cu Colfer ca apariție nu este întotdeauna ușoară. Există multe motive care ar fi putut duce la o altă scriere sau pronunțare a numelui de familie Colfer, dând naștere unui nou nume de familie Colfer diferit, dar cu o rădăcină comună.

 1. Colver
 2. Calver
 3. Colberg
 4. Colbert
 5. Colford
 6. Collver
 7. Colvert
 8. Culver
 9. Colvero
 10. Colferai
 11. Calbero
 12. Calbert
 13. Calvar
 14. Calvera
 15. Calvero
 16. Calvert
 17. Calvery
 18. Celaver
 19. Claber
 20. Claper
 21. Claver
 22. Clever
 23. Cliver
 24. Clopper
 25. Clover
 26. Cluver
 27. Colborn
 28. Colbry
 29. Colburn
 30. Colliver
 31. Colpaert
 32. Colvard
 33. Culbert
 34. Cullifer
 35. Culvert
 36. Calofir
 37. Cleber
 38. Colobert
 39. Calveri
 40. Calbar