Nume de familie ColcombPentru a ști mai multe despre numele de familie Colcomb este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Colcomb este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Colcomb.

Cel mai bun nume de familie Colcomb din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Colcomb, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Colcomb este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Colcomb

Vizualizare hartă a numelui de familie Colcomb

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Colcomb din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Colcomb, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Colcomb pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Colcomb, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Colcomb. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Colcomb este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Colcomb din lume

 1. Anglia Anglia (83)
 2. Țara Galilor Țara Galilor (36)
 3. Franța Franța (27)
 4. Canada Canada (12)
 5. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (9)
 6. Australia Australia (3)
 7. Isle of Man Isle of Man (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Colcomb de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Colcomb pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Colcomb este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Colcomb este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Colcomb a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Colcomb. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Colcomb a suferit mutații.

 1. Colcombe
 2. Calcum
 3. Claycomb
 4. Colchen
 5. Colchin
 6. Colchon
 7. Colson
 8. Colsons
 9. Celcima
 10. Calcoen
 11. Calcan
 12. Calcena
 13. Calcina
 14. Calcine
 15. Calkoen
 16. Calsone
 17. Calzon
 18. Calzone
 19. Calzoni
 20. Celson
 21. Coalson
 22. Colacino
 23. Colacion
 24. Colagan
 25. Coleson
 26. Colgan
 27. Colgin
 28. Coligan
 29. Coligny
 30. Colijn
 31. Collogne
 32. Cologan
 33. Cologna
 34. Cologne
 35. Cologni
 36. Colosimo
 37. Coulson
 38. Calcumil
 39. Colzani
 40. Culson