Nume de familie ChampignePentru a ști mai multe despre numele de familie Champigne este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Champigne este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Champigne.

Cel mai bun nume de familie Champigne din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Champigne, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Champigne este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Champigne

Vizualizare hartă a numelui de familie Champigne

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Champigne din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Champigne, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Champigne pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Champigne, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Champigne. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Champigne este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Champigne din lume

 1. Franța Franța (34)
 2. Canada Canada (1)
 3. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Champigne de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Champigne pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Champigne este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Champigne este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Champigne a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Champigne ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Champigne.

 1. Champagne
 2. Champaigne
 3. Champigny
 4. Campagne
 5. Champagna
 6. Champagney
 7. Champagnie
 8. Champagny
 9. Champaign
 10. Compigne
 11. Campigna
 12. Champignon
 13. Campaigne
 14. Campagna
 15. Campise
 16. Chambge
 17. Champagnac
 18. Champagnole
 19. Compigni
 20. Campagni
 21. Champagnat
 22. Champken
 23. Champkin
 24. Champkins
 25. Campagnole
 26. Campagnone
 27. Campeggi
 28. Campese
 29. Campiglia
 30. Campis
 31. Campisano
 32. Campisi
 33. Campista
 34. Campisto
 35. Champaco
 36. Champeaux
 37. Champoux
 38. Champs
 39. Compagna
 40. Compagner