Nume de familie BezborodkoPentru a ști mai multe despre numele de familie Bezborodko este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Bezborodko este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Bezborodko.

Cel mai bun nume de familie Bezborodko din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Bezborodko, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Bezborodko este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Bezborodko

Vizualizare hartă a numelui de familie Bezborodko

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Bezborodko din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Bezborodko, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Bezborodko pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Bezborodko, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Bezborodko. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Bezborodko este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Bezborodko din lume

 1. Ucraina Ucraina (673)
 2. Rusia Rusia (334)
 3. Belarus Belarus (125)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (39)
 5. Franța Franța (33)
 6. Moldova Moldova (21)
 7. Canada Canada (9)
 8. Kazahstan Kazahstan (5)
 9. Transnistria Transnistria (2)
 10. Brazilia Brazilia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Bezborodko de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Bezborodko pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Bezborodko este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Bezborodko este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

 1. Besford
 2. Basford
 3. Beckford
 4. Bezobrazov
 5. Bigford
 6. Bosford
 7. Bisbard
 8. Bugbird
 9. Bashford
 10. Bassford
 11. Beachboard
 12. Becksvoort
 13. Becvar
 14. Bickford
 15. Bockbrader
 16. Boxberg
 17. Boxberger
 18. Bajbir
 19. Bosibori
 20. Besper
 21. Bosfore
 22. Baesberg
 23. Bosfor
 24. Bachhofer
 25. Bachofer
 26. Bachvarov
 27. Bachvarova
 28. Bakeberg
 29. Basabru
 30. Bigbear
 31. Bisabarros
 32. Bockover
 33. Buchberg
 34. Buchberger
 35. Bushbury
 36. Bajabir
 37. Bhojpuri
 38. Beyazbayram
 39. Bočvarovska
 40. Buchhofer