Nume de familie BestaevPentru a ști mai multe despre numele de familie Bestaev este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Bestaev este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Bestaev.

Cel mai bun nume de familie Bestaev din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Bestaev, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Bestaev este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Bestaev

Vizualizare hartă a numelui de familie Bestaev

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Bestaev din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Bestaev, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Bestaev pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Bestaev, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Bestaev. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Bestaev este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Bestaev din lume

 1. Rusia Rusia (1282)
 2. Georgia Georgia (281)
 3. Osetia de Sud Osetia de Sud (54)
 4. Ucraina Ucraina (37)
 5. Kazahstan Kazahstan (32)
 6. Transnistria Transnistria (9)
 7. Abhazia Abhazia (3)
 8. Belarus Belarus (2)
 9. Armenia Armenia (1)
 10. Austria Austria (1)
 11. Moldova Moldova (1)
 12. Suedia Suedia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Bestaev de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Bestaev pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Bestaev este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Bestaev este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Bestaev ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Bestaev.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Bestaev ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Bestaev, așa cum putem constata.

 1. Bekhteev
 2. Bostaph
 3. Bastable
 4. Bective
 5. Beketov
 6. Bustabad
 7. Bekzadaev
 8. Baktybaev
 9. Bosdaves
 10. Bookstaver
 11. Bougtab
 12. Baktybek
 13. Boztepe
 14. Bastevole
 15. Bougtib
 16. Bazatova
 17. Bustuoabad
 18. Beketovich
 19. Bouchatab
 20. Buchtová
 21. Bogoduhov
 22. Basketfield
 23. Biju duval
 24. Bagdavadze
 25. Bouchtoubi
 26. Bezoet de bie
 27. Boughtflower
 28. Boccadifuoco
 29. Bekkat berkani
 30. Bigot de preameneu