Nume de familie BesnierPentru a ști mai multe despre numele de familie Besnier este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Besnier este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Besnier.

Cel mai bun nume de familie Besnier din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Besnier, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Besnier este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Besnier

Vizualizare hartă a numelui de familie Besnier

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Besnier din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Besnier, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Besnier pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Besnier, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Besnier. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Besnier este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Besnier din lume

 1. Franța Franța (7067)
 2. Chile Chile (219)
 3. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (62)
 4. Canada Canada (52)
 5. Mexic Mexic (51)
 6. Noua Caledonie Noua Caledonie (31)
 7. Elveția Elveția (14)
 8. Anglia Anglia (14)
 9. Belgia Belgia (10)
 10. Scoția Scoția (9)
 11. Argentina Argentina (7)
 12. Spania Spania (6)
 13. Austria Austria (2)
 14. Coasta de Fildeș Coasta de Fildeș (2)
 15. Ecuador Ecuador (2)
 16. Hong Kong Hong Kong (2)
 17. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 18. Rusia Rusia (1)
 19. Singapore Singapore (1)
 20. Andorra Andorra (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Thailanda Thailanda (1)
 23. Africa de Sud Africa de Sud (1)
 24. Brazilia Brazilia (1)
 25. Republica Democrată Congo Republica Democrată Congo (1)
 26. Camerun Camerun (1)
 27. China China (1)
 28. Republica Cehă Republica Cehă (1)
 29. Germania Germania (1)
 30. Estonia Estonia (1)
 31. Țara Galilor Țara Galilor (1)
 32. Grecia Grecia (1)
 33. Indonezia Indonezia (1)
 34. Italia Italia (1)
 35. Kenya Kenya (1)
 36. Transnistria Transnistria (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Besnier de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Besnier pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Besnier este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Besnier este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Besnier. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Besnier a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Besnier ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Besnier.

Nu toate numele de familie similare cu numele Besnier au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Besnier care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Besner
 2. Begnier
 3. Basner
 4. Beisner
 5. Besemer
 6. Besmer
 7. Bessmer
 8. Bessner
 9. Bezner
 10. Bisner
 11. Biesner
 12. Bognier
 13. Bagner
 14. Bakner
 15. Bazner
 16. Beckner
 17. Beesmer
 18. Besnard
 19. Bessemer
 20. Bezemer
 21. Bigner
 22. Biskner
 23. Boegner
 24. Bogner
 25. Boismier
 26. Bosmer
 27. Bugner
 28. Bushner
 29. Bejnar
 30. Bacener
 31. Bachner
 32. Backner
 33. Beachner
 34. Beechner
 35. Beichner
 36. Bejnart
 37. Bekemeier
 38. Bickner
 39. Biesemeier
 40. Bisconer