Nume de familie BesentPentru a ști mai multe despre numele de familie Besent este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Besent este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Besent.

Cel mai bun nume de familie Besent din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Besent, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Besent este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Besent

Vizualizare hartă a numelui de familie Besent

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Besent din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Besent, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Besent pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Besent, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Besent. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Besent este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Besent din lume

 1. Africa de Sud Africa de Sud (40)
 2. Turcia Turcia (17)
 3. Anglia Anglia (16)
 4. India India (8)
 5. Țara Galilor Țara Galilor (6)
 6. Botswana Botswana (4)
 7. Zimbabwe Zimbabwe (3)
 8. Israel Israel (1)
 9. Jamaica Jamaica (1)
 10. Nigeria Nigeria (1)
 11. Peru Peru (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Besent de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Besent pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Besent este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Besent este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Besent a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Besent ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Besent, așa cum putem constata.

 1. Besant
 2. Bessent
 3. Bezent
 4. Begent
 5. Bagent
 6. Basant
 7. Becenti
 8. Besand
 9. Besante
 10. Bessant
 11. Bazent
 12. Bisenti
 13. Beasant
 14. Beszant
 15. Bezant
 16. Bagant
 17. Bageant
 18. Basanta
 19. Basante
 20. Bashant
 21. Basnet
 22. Basnett
 23. Bassant
 24. Bazant
 25. Bessonet
 26. Beugnot
 27. Bezzant
 28. Bicente
 29. Bigant
 30. Bisanti
 31. Bisnett
 32. Bossant
 33. Bozant
 34. Busenitz
 35. Bizente
 36. Bixente
 37. Beugnet
 38. Busnot
 39. Baykent
 40. Buxant