Nume de familie ArtauPentru a ști mai multe despre numele de familie Artau este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Artau este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Artau.

Cel mai bun nume de familie Artau din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Artau, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Artau este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Artau

Vizualizare hartă a numelui de familie Artau

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Artau din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Artau, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Artau pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Artau, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Artau. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Artau este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Artau din lume

 1. Spania Spania (96)
 2. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (96)
 3. Franța Franța (26)
 4. Mexic Mexic (19)
 5. Republica Dominicană Republica Dominicană (4)
 6. Cuba Cuba (2)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (2)
 8. Brazilia Brazilia (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Artau de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Artau pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Artau este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Artau este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele Artau ne permite să găsim multe nume de familie similare cu Artau.

Nu toate numele de familie similare cu numele Artau au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Artau care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Artau ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Artau, așa cum putem constata.

 1. Arta
 2. Artu
 3. Artai
 4. Arad
 5. Arata
 6. Arda
 7. Ardao
 8. Areta
 9. Arita
 10. Arrat
 11. Arraut
 12. Art
 13. Arte
 14. Artea
 15. Arth
 16. Artho
 17. Arti
 18. Artia
 19. Arto
 20. Artua
 21. Arty
 22. Aruta
 23. Arat
 24. Arwat
 25. Ariad
 26. Ardu
 27. Artuh
 28. Arthy
 29. Aerte
 30. Airth
 31. Arada
 32. Arado
 33. Arato
 34. Ard
 35. Ardaya
 36. Arde
 37. Ardeo
 38. Ardey
 39. Ardi
 40. Ardo