Nume de familie AntohiPentru a ști mai multe despre numele de familie Antohi este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Antohi este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Antohi.

Cel mai bun nume de familie Antohi din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Antohi, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Antohi este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Antohi

Vizualizare hartă a numelui de familie Antohi

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Antohi din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Antohi, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Antohi pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Antohi, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Antohi. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Antohi este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Antohi din lume

 1. România România (3648)
 2. Moldova Moldova (672)
 3. Spania Spania (94)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (44)
 5. Belgia Belgia (29)
 6. Italia Italia (15)
 7. Canada Canada (13)
 8. Franța Franța (13)
 9. Anglia Anglia (11)
 10. Rusia Rusia (11)
 11. Transnistria Transnistria (8)
 12. Bulgaria Bulgaria (7)
 13. Germania Germania (6)
 14. Olanda Olanda (6)
 15. Suedia Suedia (5)
 16. Elveția Elveția (4)
 17. Finlanda Finlanda (3)
 18. Australia Australia (2)
 19. Irlanda Irlanda (2)
 20. Turcia Turcia (2)
 21. Africa de Sud Africa de Sud (2)
 22. Republica Cehă Republica Cehă (1)
 23. Ungaria Ungaria (1)
 24. Kenya Kenya (1)
 25. Polinezia Franceză Polinezia Franceză (1)
 26. Thailanda Thailanda (1)
 27. Ucraina Ucraina (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Antohi de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Antohi pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Antohi este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Antohi este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele Antohi a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Antohi. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Antohi a suferit mutații.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie Antohi ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu Antohi, așa cum putem constata.

 1. Antohe
 2. Andoh
 3. Anti
 4. Anto
 5. Antwi
 6. Amti
 7. Anato
 8. Andi
 9. Ando
 10. Andoe
 11. Andow
 12. Andoy
 13. Anduha
 14. Aneto
 15. Anitei
 16. Anode
 17. Anodia
 18. Ant
 19. Anta
 20. Antao
 21. Antaya
 22. Antayo
 23. Ante
 24. Anteau
 25. Antee
 26. Anteo
 27. Antia
 28. Antu
 29. Anutei
 30. Anahit
 31. Anthea
 32. Anthoo
 33. Antea
 34. Anahid
 35. Anota
 36. Andouh
 37. Antó
 38. Aamodt
 39. Aamot
 40. Aamoth