Nume de familie AbansPentru a ști mai multe despre numele de familie Abans este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie Abans este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie Abans.

Cel mai bun nume de familie Abans din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Abans, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie Abans este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie Abans

Vizualizare hartă a numelui de familie Abans

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de Abans din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie Abans, astfel încât să putem obține informații precise despre toți Abans pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie Abans, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie Abans. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă Abans este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe Abans din lume

 1. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 2. Spania Spania (39)
 3. Argentina Argentina (12)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (7)
 5. Camerun Camerun (2)
 6. Brazilia Brazilia (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Uganda Uganda (1)
 9. Africa de Sud Africa de Sud (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de Abans de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie Abans pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care Abans este un nume de familie mai frecvent, și în care țări Abans este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu Abans. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie Abans a suferit mutații.

Nu toate numele de familie similare cu numele Abans au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu Abans care au o origine și o semnificație diferită.

 1. Abang
 2. Abbans
 3. Abens
 4. Avans
 5. Abons
 6. Abances
 7. Abanco
 8. Abango
 9. Abanses
 10. Abaunz
 11. Abing
 12. Afang
 13. Avens
 14. Avins
 15. Abeng
 16. Avang
 17. Abiang
 18. Abanzas
 19. Abainza
 20. Abancens
 21. Abaunza
 22. Abbink
 23. Abenza
 24. Abonce
 25. Abonjo
 26. Abonza
 27. Afanase
 28. Afong
 29. Afonso
 30. Apianus
 31. Apong
 32. Avance
 33. Avances
 34. Avanson
 35. Avanzas
 36. Avanzi
 37. Avanzo
 38. Aifang
 39. Abbing
 40. Apango