Nume de familie åhlPentru a ști mai multe despre numele de familie åhl este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie åhl este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie åhl.

Cel mai bun nume de familie åhl din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui åhl, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie åhl este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie åhl

Vizualizare hartă a numelui de familie åhl

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de åhl din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie åhl, astfel încât să putem obține informații precise despre toți åhl pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie åhl, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie åhl. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă åhl este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe åhl din lume

 1. Suedia Suedia (349)
 2. Finlanda Finlanda (22)
 3. Norvegia Norvegia (3)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de åhl de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie åhl pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care åhl este un nume de familie mai frecvent, și în care țări åhl este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu åhl. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie åhl a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele åhl ne permite să găsim multe nume de familie similare cu åhl.

Nu toate numele de familie similare cu numele åhl au legătură cu acesta. Uneori este posibil să găsim nume de familie asemănătoare cu åhl care au o origine și o semnificație diferită.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie åhl ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu åhl, așa cum putem constata.

 1. Ahl
 2. Ahle
 3. Ahlo
 4. Aill
 5. Al
 6. Alho
 7. All
 8. Auel
 9. Aul
 10. Aull
 11. Awal
 12. Ayul
 13. Aaal
 14. Auil
 15. Aal
 16. Awil
 17. Aol
 18. Ahly
 19. Ayal
 20. Alh
 21. Ael
 22. Awol
 23. Alhi
 24. Aali
 25. Aalla
 26. Ahleh
 27. Ahola
 28. Aiala
 29. Aile
 30. Aille
 31. Ailli
 32. Aillo
 33. Ailly
 34. Ala
 35. Alai
 36. Alao
 37. Alau
 38. Alay
 39. Ale
 40. Alea