Nume de familie ásgeirsdóttirPentru a ști mai multe despre numele de familie ásgeirsdóttir este de a cunoaște mai multe despre oameni care, după toate probabilitățile, au origini și strămoși comuni. Acesta este motivul pentru care numele de familie ásgeirsdóttir este adesea mai abundent în anumite țări ale lumii decât în altele. Pe această pagină este posibil să aflați care sunt țările planetei unde există un număr mai mare de persoane cu numele de familie ásgeirsdóttir.

Cel mai bun nume de familie ásgeirsdóttir din lume

Globalizarea este un fenomen care a făcut ca numele de familie să se răspândească mult mai departe de țara de origine, astfel că putem găsi nume de familie asiatice în Europa sau americane în Oceania. Același lucru se întâmplă și în cazul lui ásgeirsdóttir, care, după cum se poate observa, este un nume de familie reprezentat cu mândrie aproape peste tot în lume. În mod similar, există țări în care numărul de persoane cu numele de familie ásgeirsdóttir este cu siguranță mai mare decât în restul țărilor.

Hartă a numelui de familie ásgeirsdóttir

Vizualizare hartă a numelui de familie ásgeirsdóttir

Oportunitatea de a afla pe o hartă a lumii care sunt țările cu cel mai mare număr de ásgeirsdóttir din lume este de mare ajutor. Plasându-ne pe harta lumii deasupra unei anumite țări, putem vedea numărul exact de persoane care poartă numele de familie ásgeirsdóttir, astfel încât să putem obține informații precise despre toți ásgeirsdóttir pe care îi putem găsi în prezent în acea țară. Toate acestea ne ajută, de asemenea, să înțelegem nu numai de unde provine numele de familie ásgeirsdóttir, ci și cum s-au mutat și s-au mutat persoanele ale căror origini fac parte din familia cu numele de familie ásgeirsdóttir. De asemenea, putem vedea în ce țări au prins rădăcini și s-au dezvoltat, motiv pentru care, dacă ásgeirsdóttir este numele nostru de familie, este atractiv să știm în ce alte părți ale lumii este posibil ca un strămoș de-al nostru să fi migrat cândva.

Țări cu cele mai multe ásgeirsdóttir din lume

 1. Islanda Islanda (926)
 2. Suedia Suedia (7)
 3. Danemarca Danemarca (5)
 4. Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii (4)
 5. Estonia Estonia (1)
 6. Spania Spania (1)
 7. Insulele Feroe Insulele Feroe (1)
 8. Norvegia Norvegia (1)

Dacă vă uitați cu atenție, pe acest site vă prezentăm tot ceea ce este important pentru a avea informații reale despre care sunt țările cu cel mai mare număr de ásgeirsdóttir de pe glob. De asemenea, este posibil să le vedem într-un mod foarte grafic pe harta noastră, în care țările cu cel mai mare număr de persoane cu numele de familie ásgeirsdóttir pot fi văzute pictate într-un ton mai puternic. În acest fel, și cu o simplă privire, puteți localiza cu ușurință țările în care ásgeirsdóttir este un nume de familie mai frecvent, și în care țări ásgeirsdóttir este un nume de familie neobișnuit sau inexistent.

În timp, numele ásgeirsdóttir a suferit unele modificări în scriere sau pronunție.

Este obișnuit să găsim nume de familie similare cu ásgeirsdóttir. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori numele de familie ásgeirsdóttir a suferit mutații.

Faptul că la formarea primelor nume de familie nu exista o scriere unificată pentru numele ásgeirsdóttir ne permite să găsim multe nume de familie similare cu ásgeirsdóttir.

Erori de scriere, schimbări voluntare din partea purtătorilor, modificări din motive lingvistice... Sunt multe motive pentru care numele de familie ásgeirsdóttir ar fi putut suferi modificări sau ajustări, iar din aceste ajustări pot fi apărute nume de familie similare cu ásgeirsdóttir, așa cum putem constata.

 1. Asgeirsdottir
 2. ásgeirsson
 3. Asgeirsson
 4. Agirregoitia
 5. Agriesti
 6. Aguirregoitia
 7. Ageris
 8. Agers
 9. Aggers
 10. Agresti
 11. Akersloot
 12. Akerstrom
 13. Ashhurst
 14. Ashurst
 15. Asiresi
 16. Agiregi
 17. Agerskov
 18. åkerström
 19. Akurstein
 20. Aguersif
 21. Augurski
 22. Akkersdijk
 23. Agerskow
 24. Accarisi
 25. Accorsi
 26. Accursi
 27. Accursio
 28. Acherki
 29. Ackerknecht
 30. Ackers
 31. Ackerson
 32. Ackhurst
 33. Agarrista
 34. Agirregabiria
 35. Agirregoikoa
 36. Agirresarobe
 37. Agirrezabal
 38. Agirrezabala
 39. Agrasar
 40. Agrasot