Nume de familie antilene olandeze Nume de familie  antilene olandeze

Știai toate aceste nume de familie din Antilele Olandeze?

Dacă vă uitați, lângă fiecare nume de familie din această listă veți găsi un număr. Acel număr este numărul de persoane care poartă acel nume de familie în Antilele Olandeze. Bineînțeles că este numărul oficial dat conform ultimelor statistici făcute în Antilele Olandeze, iar acestea nu iau în calcul antilene olandezes, ci persoanele care locuiesc în prezent în țară. Așadar, este posibil să găsiți în Antilele Olandeze un nume de familie despre care știți foarte bine că nu este un antilene olandeze nume de familie, care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre câte persoane din aceeași țară din care provine acel nume de familie au emigrat în Antilele Olandeze și s-au stabilit acolo.

A avea informații despre numele de familie ne ajută să avem informații despre istoria noastră, dar și despre istoria diferitelor țări. Să știm ce nume de familie sunt cele mai abundente în Antilele Olandeze în acest moment ne ajută să facem o radiografie a realității actuale a țării. În acest fel, și încrucișând aceste date pe care le avem despre numele de familie antilene olandeze actuale cu cele mai abundente nume de familie antilene olandeze de acum o sută sau două sute de ani, ne-am putea face o idee despre cum s-a schimbat societatea antilene olandeze și despre nivelul de impact pe care l-a putut avea migrația într-o țară ca Antilele Olandeze.

    No se encontraron datos


Dacă sunteți aici, este pentru că v-ați decis să căutați cele mai frecvente 350 de nume de familie în Antilele Olandeze. Cu siguranță ați auzit de unele nume de familie din antilene olandeze, dar s-ar putea să fiți surprins să vedeți în această listă nume de familie despre care nu știați că sunt atât de comune într-o țară ca Antilele Olandeze. În această listă avem informații statistice total actualizate despre cele mai comune nume de familie în rândul antilene olandeze, așa că dacă sunteți în căutarea de informații despre dacă numele dvs. de familie ar ieși în evidență în Antilele Olandeze, vă avertizăm că dacă nu se află în această listă, da, numele dvs. de familie ar fi ceva neobișnuit în ținuturile antilene olandeze . Totuși, dacă numele tău de familie apare printre aceste 350 de nume de familie, ne temem că va trebui să te remarci prin alte calități, deoarece vei fi destul de comun în ceea ce privește numele de familie pentru antilene olandezes

Cele mai frecvente nume de familie pentru antilene olandeze

În mod similar, este interesant să încercăm să descoperim care sunt datele actuale despre cele mai folosite nume de familie în țările vecine cu Antilele Olandeze și dacă acestea au nume de familie comune sau dacă, dimpotrivă, coincidențele sunt minime sau inexistente. În acest fel, putem ghici ce fel de relații are Antilele Olandeze cu țările vecine și dacă a existat sau nu mobilitate între țări. După cum puteți vedea, câteva statistici simple privind numele de familie din Antilele Olandeze pot oferi mult mai multe informații decât ar putea părea la prima vedere.

Ai fost surprins de vreunul dintre aceste nume de familie din antilene olandeze?

Ce părere aveți? Ați văzut deja în această listă de 350 de nume de familie din Antilele Olandeze vreunul care v-a atras atenția? V-a scăpat vreun nume de familie pe care îl credeați foarte răspândit în Antilele Olandeze și totuși s-a dovedit a nu fi pe listă? Dacă veți continua să căutați în alte țări, cu siguranță veți găsi acel nume de familie pe care îl credeați antilene olandeze și care s-a dovedit a fi mai comun în altă țară decât Antilele Olandeze. Uneori datele ne surprind, dar asta ne încurajează să vrem să aflăm mai multe despre nume de familie și motivele pentru care cele mai frecvente 350 de nume de familie antilene olandeze sunt cele prezentate în această listă, și nu altele. Vă încurajăm să vă continuați cercetările.


Nume de familie antilene olandeze , globalsurnames.com, 2023

https://globalsurnames.com/ro/an